pondělí 22. srpna 2011

ČESKÝ ŠAOLIN.

Mezi důchodci vyvolal nápad naší vlády zavést výplatu důchodů ze speciálních bankomatů k tomu určených, pomocí zvláštní karty, velký zájem a radost. Také možnost jednou měsíčně si vybrat libovolnou sumu úplně zdarma a  možnost pro některé dojíždět si pro důchod k bankomatům je jistě nápadem svérázného, originálního, netradičně uvažujícího politika z naší vlády, kterého nám musí Evropa závidět. My důchodci se mu jistě, stoprocentně všichni, složíme na pomník. Co tam bude vyryto jako věnování, si zatím necháme pro sebe. Bude to výstižné a od srdce. A zde, neskrývaje dojetí, jsem nucen zvolat: TISÍC LET AŤ NÁM ŽIJE TATO KOALICE - BAKALICE ! Má pravdu stará paní Blažková: "Ti nám tu ještě scházeli !".

Nevím, kolik z vás čtenářů si uvědomilo obrovský přínos tohoto plánu pro zvýšení fyzické kondice českých důchodců. Již vidím před svým duševním zrakem osmdesátiletého důchodce, který prošel přípravou v šaolinském klášteře, a přesně mířenými kopy zlikvidoval tři mladíky se sociálně nepřizpůsobivou orientací, kteří jen čirou náhodou se vyskytli u bankomatu v den příchodu důchodů nebo za zády důchodce v liduprázdné ulici. Už se těším na babičky, které budou štípat prkna úderem malíkové hrany a přerážet kopce cihel jedním úderem a skákat přes dva metry vysoký plot jen tak z nudy.

To pochopitelně ocení pak naše vláda a zvýší díky dobré kondici důchodců věk pro odchod do důchodu na 90 let.

No řekněte sami, nezamilujete si takovou vládu? I kdybych nemohl chodit, k volbám se připlazím po břiše a dám jim, mým milovaným bakalíkům, svůj hlas.