sobota 6. října 2018

Nebuďme maloměstští, trumfněme Prahu!

Ať už vyhraje volby v Kosmonosech kdokoliv, dejme mu to demokraticky sežrat. Poučme se u Kalouskovy pražské superdemokratické demonstrační roty. A překonejme ji. Dejme patřičně najevo, že zvolený starosta není náš starosta, že "vládní" koalice není naše koalice. Protestujme proti tomu, že nás koalice vede do totality, do Ruska a do Číny. Vyvěsme na "návsi" tibetské vlajky a podle situace červené, nebo modré, nebo oranžové, nebo jiné podvlékačky ve vhodných barvách. Trenýrky ponechejme nevynalézavým Pražákům.

Využijme výhod, které nám skýtá blízký venkov. Až budeme demonstrovat nejméně dvakrát týdně před zasedací síní zastupitelstva v hasičské zbrojnici nebo před obecním úřadem, dožadujme se starosty, nebo někoho z radních.
O to, aby vyšli tito ven, se postará nějaký místní "Kalousek" z řad opozice větou, že jenom zbabělec se bojí předstoupit před spravedlivě rozhořčené občany. To žádný z místních koaličních politiků nevydrží a vyjde ven, aby moudře a politicky vyspěle pohovořil s protestujícími místními vyznavači pravdy, lásky, demokracie a svobody. Ještě než promluví, bude inkasovat první zásah husím vejcem, protože venkov není Praha. Venkov je venkov! Nepochybujme, že ti nejvíce demokratičtí si dokážou sehnat třeba i pštrosí nebo krokodýlí vejce, budou-li cítit mimořádné ohrožení demokracie.

Jejich pravda a láska zvítězí!

Za mír, za demokracii s Kalouskovou tváří! Kdo neskáče metr vysoko s PET lahví a vejcem, není demokrat!