čtvrtek 11. června 2015

Paralelní myšlenkové bubliny

Podle amatérských kosmonoských teoretiků ze spolku "Mysl stále nepoznaná" existuje již dávno, Václave, společná teorie těchto extrémně přemýšlivých teoretiků, kteří, jak sami říkají, by potřebovali každý ještě jeden mozek, aby zvládli to neustále rostoucí množství problémů volajících po jejich myšlenkovém uchopení. Protože jim z toho začaly natékat hlavy, museli přistoupit ke konstrukci a realizaci chlazení temene hlavy - chlazení řízeného tepelnými čidly. Ještě vhodnější by byl podle nich tzv. flash mozek, který by se vešel např. do kapsy, nebo - v případě většího, výkonnějšího flash mozku - do batohu na záda.

A nyní ke společné teorii  těchto málo známých teoretiků : Jako první na světě přicházejí s Teorií paralelních myšlenkových bublin. Každý z nás prý žije ve své myšlenkové bublině. Obsahy těchto bublin se u jedinců liší, stejně jako neexistují dva lidé se stejnými otisky prstů, neexistují dva lidé se stejnou myšlenkovou náplní bublin. U některých bublin se doporučuje nepátrat po obsahu, je tak nevábný, že je třeba se majiteli bubliny zdaleka vyhnout, v nouzi i bez váhání prchat.

Naopak s majiteli některých myšlenkových bublin je možné spolupracovat, náplň jejich bublin umožňuje docílit smyšlenkové shody, nebo společného zvýšení výsledků myšlenkové činnosti.

Také existují majitelé "explozivních" myšlenkových bublin, které disponují mimořádnou myšlenkovou nekompatibilitou. Při setkání s jinými myšlenkami, se kterými nesouhlasí, dochází k "explozi" a výlevu žhavé slovní lávy snažící se zlikvidovat cizí, tudíž nepřípustné myšlenky.

Veřejnosti je asi málo známo, že amatérští kosmonoští teoretici své myšlenky pravidelně ukládají do svého vynálezu, do bio úložiště dat (informací) - do staré vrby u "vrbičkové" louky v severních Kosmonosech.