středa 1. února 2017

Kvůli nezvykle statečným útokům ČT Donald Trump asi skončí na kapačkách

Jindy vždy politicky korektní ČT24 zapomíná na svoje dobré vychování a bude informovat o krocích D. Trumpa politicky nekorektně. Asi tolik informací o bombardování islamistů letadly USA, kolik asi nyní uslyšíme, jsme nikdy předtím neslyšeli. Dnes se dovíme nejen o tom, kolik bylo zabito rebelů, ale i o tom, kolik při tom zahynulo civilů a dětí. To Obamovy bombarďáky bombardovaly humánně. Když jejich bomba prolétla komínem až do obýváku rebelů, nejdříve provedla kontrolu zúčastněných a pak s přesností přímo chirurgickou roztrhala na cucky jenom rebely přítomné v místnosti. Ostatní v místnosti si oklepali prach po vyhrabání se z cihel a odebrali se do jiných, nepoškozených místností, kde si mohli v klidu číst, dívat se na televizi, nebo kouřit vodní dýmky.

Že se D. Trump nestydí takto bombardovat? Takovým způsobem podle ČT bombardovali a stále bombardují jenom Rusové a Asád. ČT bere na sebe obrovskou zodpovědnost za tak nezodpovědný přístup k informování svých posledních věrných diváků. To snad chce dokonce informovat nestranně, vyváženě, rozsáhleji, než doposud?
Uvědomuje si ČT, jaký duševní otřes by způsobila svým posledním věrným, kdyby se jim omluvila za to, že po léta jim svědomitě a politicky hygienicky vymývala mozky? A kolik by ji to stálo peněz, kdyby ji její věrní žalovali za politickoinformační újmu?