čtvrtek 26. října 2017

Cifernikus

Cifernikus, diskutér na Parlamentních listech, objevil pro nás již dávno objevené. Nicméně zřejmě stále platné. Možná to bude platit, i když budou chodit už k volbám více, či méně myslící roboti : "Člověk (robot) může být i blbem (blbým robotem) nadruhou, ale když vstoupí včas do té správné strany, tak to nevadí ...".

Kdysi dávno jsem prohlásil před partou svých spolupracovníků : "Kdo z vás první přijde do hospody a prohlásí, že je největší magor v naší firmě, tak dostane zdarma několik deci rumu. Mnou zaplacených." Nebudete věřit, ale během krátké doby se přiřítilo do hospody pozoruhodné množství mých spolubojovníků. Nebyla to sice taková tlačenice, že by po sobě šlapali, ale naspěch mělo dost lidí.

A abych nezapomněl na to důležité : nestydím se zato, že jsem často špičkový osel (přímo šestiválec se dvěma turbodmychadly), ale jindy (a to málokdy) se pochválím, že jsem kadet, když se mi podaří něco vyřešit. A podám sám sobě ruku.

Každý jsme v něčem dobří, v něčem jsme horší. Například takový Kalousek je podle průzkumů nejméně oblíbený politik. A zaslouženě, o tom není pochyb, vždyť se na to nadřel. Jako kůň.