úterý 1. května 2018

Nikdo nechtěl přelézt bránu nebo zeď do hřbitova

Po létech si 30. dubna sever Kosmonos oddechl. Tradiční bordel zvaný Čarodějnice se nekonal. "Seveřané" si vyplachovali uši peroxidem, protože se domnívali, že špatně slyší. Tak klidný 30. duben nebyl už více než deset let. Bordel - politicky korektně nazývaný "tradiční lidová zábava" - zřejmě také doplatil na boleslavské Čarodějnice na Krásné louce, které se pořádají zdarma a přitom s řadou atraktivních akcí. Pokud to nevíte, v Kosmonosích se měly konat na stadionu Čarodějnice 2018 s hudebními vystoupeními a kouzelníkem, a to za důkladně promaštěné vstupné. Nevím, kdy a jak došlo ke zrušení akce, inter. adresa : Čarodějnice Kosmonosy 2018.

Zachovej nám, Hospodine, pravicového primátora Nwelatiho v Ml. Boleslavi a dopřej mu dlouhé osobní a politické zdraví. (Modlitbu zasílá skalní levičák Bizon baskervillský.)

Nestačí jenom politické projevy, jsou potřebné také politicko-komunální skutky. (Z brožury V. Ch. Podbabského : Neserte nás, politici!)

Kdyby Tomáš Baťa jenom vyprávěl o moderní výrobě bot a moudře k tomu přikyvoval hlavou, tak by o něm nikdo už dávno nevěděl.