středa 30. ledna 2013

Před chvílí jsem se probudil

Před chvílí jsem se probudil a po ověření, že ještě žiji (pomocí několika  pohybů), jsem nucen zúčastnit se produkce názorů na podzemní kontejnery v Boleslavi. Proklatý život! Sotva Kalousek projede volby, už je tu další problém.

Takže : podzemní kontejnery neřeší bio odpad, především velké větve, které do malých, domovních bio popelnic nedostane ani deset voličů blíže nespecifikovaného prezidentského kandidáta. Navíc maximální průměr větví je stanoven. Dále do podzemních kontejnerů nepatří velkoodpad (vrata, postele, rozkopané dveře po volbách, atd.). Dokonce tam nepatří ani levicoví voliči Miloše Zemana, jak se asi domnívají láskyplní a v pravdě žijící voliči jednoho nejmenovaného noblesního aristokrata.

Všichni nemají auta a přívěsné vozíky a peníze na to, aby vozili velký bio odpad a velkokusový odpad do Boleslavi. Doporučuji přečíst si tuto větu ještě jednou. Hotovo? Děkuji za ochotu a pokračuji. Dále doporučuji důkladně popřemýšlet nad velkými kontejnery, které by se občas rozmisťovaly po Kosmonosech, aby lidé konečně vyklidili sto let nevyklizené stodoly a sklepy. Možná, ale ruku do hovně, pardon, do ohně bych za to nedal, ubylo by všudepřítomných, oči i ducha těšících, leč černých skládek. Dále : tomu, kdo konečně rozhýbá diskuzi s bezpočtem nápadů o úklidu odpadů, navrhuji udělit diplom, a to od starosty a i s diplomem ho vyfotografovat na obecní náklady u vkusné černé skládky. K diplomu bude patřit právo nosit čestný titul Protiodpadový terminátor.

A tož tak, milý Mozarte. Jak za vozem, tak s ježky!