čtvrtek 15. ledna 2015

V Boleslavi se můžete podívat, jak vypadá lavička za 47 000 Kč

Takové lavičky uvidíte na Komenského náměstí. Byly dodány v rámci revitalizace tohoto náměstí. V Boleslavanu na to upozornil zastupitel Mgr. Horčička (ČSSD). Najdete to na str. 38 v úseku Názory zastupitelů. Všimněte si, že názory zastupitelů jsou až na konci tohoto měsíčníku, až za spoustou reklam. Tento měsíčník najdete také v internetové podobě na www.mb-net.cz.

Divím se, že si to umístění na konci Boleslavanu až za reklamami nechají opoziční politici líbit. Kdoví kolik lidí vůbec ví o tom, že až na konci Boleslavanu jsou názory komunálních opozičních politiků. Tito politici byli zvoleni v demokratických volbách, měsíčník nepatří ani primátorovi Nwelatimu, ani šéfredaktorovi Šubrtovi. Nic těmto dvěma pánům nebrání v tom, aby si vydávali za své peníze svůj časopis a podle svých představ.

V Boleslavanu se také dbá na to, aby se pokud možno v něm vůbec neobjevily fotografie opozičních zastupitelů. Zato primátorovi náměstci i samotný Nwelati se během roku objevují mnohokrát, zřejmě proto, aby si snad občané se slabší pamětí mohli oživit paměť novými a novými pohledy na "kluky" stříhající, potřásající a radostně se usmívající.
 Boleslavan je jinak, vyjma uvedených nedostatků, měsíčník se spoustou velmi zajímavých informací.