pátek 24. dubna 2015

Slečna Deborah Pipkin Nováčková

Jak naší redakci sdělila slečna Deborah Pipkin Nováčková, přivítat letošní jaro kombinací hráškově zeleného kalhotového kostýmu s černými doplňky se rovná dobrovolné společenské sebevraždě. Ona by se po takovém faux pas snad i odstěhovala.

Poděkovali jsme slečně Deboře za její závažný příspěvek, který jistě najde velkou odezvu u kosmonoské veřejnosti pověstné vybraným vkusem a mimořádně rychlou reakcí na nejnovější módní trendy. Slečna Deborah nám také slíbila, že zachová našemu blogu - jako jedinému z kosmonoských informačních zdrojů - i nadále svou přízeň.

Pohodové setkání poněkud narušil náš dobrovolný redakční módní zpravodaj Lojza, který se zabývá módou ve volných chvilkách jako neplaceným, ale o to zapáleněji pěstovaným koníčkem, pokud mu to umožňují vzácné chvilky volna při žňovém zpravodajství a při mediální propagaci hluboké orby.

Lojza se slečny Debory zeptal, jaké vhodné doplňky by měl volit ke svému svátečnímu vycházkovému kompletu : ke žlutým šusťákovým teplákům, podzimnímu maskovacímu kabátu švýcarské domobrany a k čepici zmijovce.