čtvrtek 24. prosince 2015

Na vánoce mají lidé k sobě tak nějak blíž

A jak mi nyní píše Gustav, nelze než vysoce ocenit další čin Angely Merkelové. Angela prý přijme dva znepřátelené kmeny stále ještě aktivních lidožroutů z Bornea. Slíbili prý, že už nikoho nesežerou. Protože už kapacity ubytoven jsou vyčerpány, rozeberou si tyto imigranty občané s výrazně humánním cítěním.

Jak prý řekla paní kancléřka, Německo potřebuje naléhavě lékaře a inženýry. Imigranti z Bornea budou integrováni, budou mít patřičně upravený jídelníček, všichni se naučí německy, naučí se číst, psát a počítat. Každý bude mít ze začátku tlumočníka, do kterého si nebudou moci ani kousnout. Po absolvování základní a střední školy budou přijati na nejlepší německé vysoké školy.

Jak se dalo očekávat, do Bruselu se prý se stížností obrátí český ministr Dienstbier, který hodlá stížnost podpořit velkou petiční akcí pražských akademiků, umělců a televizních pracovníků z ČT 24. Ministra pobouřilo, že tito imigranti nebyli nejdříve nabídnuti naší republice. I my potřebujeme inženýry a doktory. Petici překvapivě podepsal i prezident Zeman, který je prý přesvědčen, že ministr Dienstbier, Michal Kocáb a další pověstní pražští filantropové ubytují tyto imigranty ve svých domech a bytech. Nepochybuje prý, že obyvatelé přepychové pražské čtvrti, kde bydlí ministr Dienstbier, s radostí přivítají nové příchozí a navzájem se s nimi budou po léta multikulturně obohacovat.