úterý 8. prosince 2015

Vychytávky Ládi Bizona (3)

Dnes si, milé dámy, pohovoříme o vhodných dárcích pro mužskou část Vaší rodiny. Každý muž má svá tajemství. Jeden z rozšířených snů velké části mužů, který se odváží realizovat jenom ve Vaší nepřítomnosti, je koupat se s plastovou kachničkou ve vaně.

Vyjděte mu vstříc a dejte mu pod stromeček několik kachniček. Většina mužů, i když to tají, má v sobě militaristické puzení. Udělejte svému militaristovi radost a v žádném případě mu nedávejte kachničku v obvyklém zbarvení, tedy ve žluti. Kachničku opatřete maskovacím nátěrem Bundesmarine, tedy vojenského námořnictva Německé spolkové republiky. Vhodnými barvami jsou kvalitní modelářské barvičky pro tzv. kitaře, tedy modeláře, kteří slepují plastové modely lodí a letadel ze stavebnic zakoupených v hračkářstvích a modelářských prodejnách.

Pokud k tomu přidáte i plastového lachtana, ke kterému přidáte vymyšlený příběh lachtana Grišky, kterého používalo Rudé černomořské vojenské námořnictvo k ochraně sevastopolské ponorkové základny, máte vyhráno. Váš "militarista", který se obvykle týden ani nemyl, natož koupal, po vánocích z koupelny nevyleze.