sobota 22. října 2016

Nejen StarDance

Dnes pokračují nejen StarDance, ale také česká KopanáDance televizním utkáním Slavia - Slovácko. Již včera se utkaly Zlín s Bohemians. Soutěžící v KopanáDance mají nevýhodu ve srovnání se StarDance. Nemají takové špičkové trenéry, jako mají soutěžící ve StarDance ve svých elitních českých tanečnících a tanečnicích. Také jejich výkony nehodnotí žádný neúprosný porotce jako ve StarDance - nějaký fotbalový Chlopčík - takže to s českou KopanáDance vypadá, jak to vypadá.

Mezi soutěžícími tanečníky a soutěžícími fotbalisty je také jeden zajímavý rozdíl. Zatímco nezkušení tanečníci trénují teprve od letošního léta a mají očividnou snahu se zlepšit, tak fotbalisté trénují od 6 let a za více než deset let se nenaučili pořádně kopat do balonu, přestože jsou již profesionály a trénují je profesionální trenéři.

Kdyby čeští fotbaloví profesionální trenéři, nedejbože, dostali příležitost trénovat tanečníky, nepochybuji, že by se zaměřili na taktiku pohybu tanečníků po parketu a věnovali by minimální pozornost technice tance. Prostě, najednou by nebyli talenti!

A ty vážné trenérské obličeje k tomu. A ta odbornými trenérskými termíny prošpikovaná mluva! Nebylo by větších expertů v celé Sluneční soustavě. Celá Sluneční soustava by z toho padla na prdel!

A k tomu pod paží fascikl s tréninkovými plány na dva roky dopředu. Ježíšmarijá, já musím skončit, nebo to se mnou praští. Nechte mě jít, já chci ještě žít! Mamma mia!

Svatý Pelto a svatý Berbře, udělejte zázrak : položte funkce!