pondělí 16. dubna 2012

Radostná zvěst

Na stadionu se vrší obrovské hromady větví. Čarodějnice budou!!! Radnice opět s porozuměním povolí chlast nezletilých, přivře nad prodejem alkoholu nezletilým oko, umožní řev v ulicích do 3 hodin do rána. Část naší mládeže, a taky mládeže bůhví odkud, bude zase moci projevit své vandalské vlohy.

Občané našeho města pak s radostí dají do pořádku škody na svém majetku, nebudou hledět na korunu, jen když se mládí vydovádí. A tak to má být, pane starosto! Tradice se musí dodržovat, i kdyby to občany stálo jakýkoliv peníz.

Doufám, pane starosto, že nebudete tak úzkoprsý, abyste zakázal chlast na stadionu. Děkuji, že se to nebude, pokud to přece jen zakážete, kontrolovat a děkuji, že tu akci nedovolíte jen do 22.30 a bez alkoholu, jako v jiných obcích, ale naopak dovolíte třeba až do rána a s alkoholem. A prosím, pokud je to akce p. Klepáče a dalších nezapomenutelných z SK, nevolat je k zodpovědnosti. A také by nebylo vhodné pátrat po tom, kdo má z této krásné tradice prospěch a jaký. Dnes jsou občané nechutně podezíraví a v každé bohulibé akci hned vidí nějakou syčárnu.