neděle 21. října 2012

Bílý bizon v přestrojení ...

Bílý bizon v přestrojení za slušného občana navštívil místo, kde firma p. F. Kloučka měla  vybudovat kanalizaci. Zjištěné nedostatky si pan Klouček nedá za rámeček. Např. díky nesmyslné posedlosti p. Kloučka pořádkem, nebylo téměř možné zjistit, kde se vlastně ta kanalizace realizovala. Jenom díky článku ve Zpravodaji, který toto situoval do uličky vlevo vedle "zubárny" a díky kanalizačním šachtám a poklopům bylo možné lokalizovat prostor akce. P. Klouček je bohužel člověk, který nectí staré, dobré stavařské tradice. Každá pořádná česká stavební firma totiž nechá po sobě, po skončené práci dobře patrný bordel. Takový ten firemní podpis. Pan Klouček se má co ještě učit!

Redakce Rautu doufá, že si to p. Klouček vezme k srdci a příště mile překvapí. Např. volně po areálu se povalujícími kusy lepenky, plastovými lahvemi, zaolejovanými hadry od bagrů, polámanými prkny, cihlami, novinami, rozbitými pracovními rukavicemi, lahvemi od rumu, zapomenutými balvany, stavební sutí, kusy železobetonu, atd., atd.

Nicméně jeden detail se od pojetí práce firmy p. Kloučka liší. Jeden kanalizační poklop (na rozdíl od ostatních) není v rovině s povrchem šotolinové cesty. Je "utopen". Vsadil bych se, že tato šachta tam už byla dříve a nepatřila do zakázky, nebo nebyly k sehnání správné výškové nástavce.