sobota 5. dubna 2014

Úplatkáři všech zemí, spojte se!

Výzkumný ústav korupce v severních Kosmonosech po létech bádání přichází se závažnými poznatky o korupci : Korupce je neodstranitelná. Boj s korupcí je bojem s větrnými mlýny. Korupce patří k životu stejně jako chřipka. S korupcí je třeba naučit se žít stejně jako s deštěm, klíšťaty, povinnou školní docházkou a neustále se rodícími ambiciozními politiky.

VÚK v severních Kosmonosech proto navrhuje zavést již na základních školách učební předmět "Korumpuje celá rodina". Děti tak získají dnes nezbytné praktické znalosti o korupci, naučí se na spolužácích účinným způsobům korupce a základní školu všechny ukončí závěrečnou zkouškou z uplácení zkušební komise, pedagogů, školníka a ředitele školy za účelem získání dobrého vysvědčení.

Pokud se podaří vyvrátit amorální názor, že korupce je škodlivá, bude mít lidstvo vyhráno. Policii ubude práce, nastane rovnost v poskytování úplatků. Každý bude korumpovat a každý bude korumpován.

Nejlepší politici, sociologové, politologové, filosofové, ekonomové a historici si po léta lámou hlavu, jaká bude společnost 21. století. VÚK Kosmonosy jako první dospěl k názoru, že po společnosti prvotně pospolné, otrokářské společnosti, feudální společnosti a společnostech socialistických a kapitalistických nadchází období společnosti korupční. Tužby osamělých a tvrdě pronásledovaných občanů bojujících za spravedlivý úplatkářský svět dojdou konečně naplnění. V novém světě budeme všichni svobodní, všichni budeme mít právo korumpovat a právo být zkorumpován. V korupci si budeme všichni bratry. Budeme si s korupcí pomáhat a nikdo nebude závidět úspěchy v korumpování jiným, každý si bude moci nakorumpovat podle potřeb. Není daleko doba, kdy bude zavedena Nobelova cena za korupci, nebo alespoň nějaký její ekvivalent. A v současnosti jenom prognostická neschopnost vrcholných politiků brání zřízení ministerstva korupce a vydání zákona o obecně prospěšných korupčních společnostech.

V 50. létech minulého století se v čs. kinech promítal film Zítra se bude tančit všude. Dovolte mi, abych ukončil svůj příspěvek heslem : Zítra se bude korumpovat všude!

P.S. Ze socialistickorealistického filmu Zítra se bude tančit všude si pamatuji jenom dva šťastné mladé lidi, svazáka a svazačku ve slovenských lidových krojích, kteří tančili na břehu u čerstvě postavené velké hydroelektrárny a dávali tak najevo vysokorychlostním lidovým tancem radost z dalšího budovatelského úspěchu. K tomu bych chtěl ještě dodat, že scénáře k takovým filmům nepsali tehdejší dělníci a rolníci, ale vysokoškolsky vzdělaní lidé. Dělníci a rolníci z toho měli buď jundu, nebo na to vůbec nechodili. Dnes zase jiní vysokoškolsky vzdělaní lidé vytvářejí v televizních zprávách a v novinách svou "jakobyskutečnost" a dělníci a rolníci z toho velkou jundu nemají, ba dokonce naopak.