čtvrtek 26. července 2012

Fotbal Kosmonosy

Další informace k místnímu fotbalu dnes na http://www.kosmonosy.cz/ Na http://www.nasekosmonosy.cz/ zajímavý diskusní příspěvek značky David. Navrhuje založit fotbalovou kosmonoskou s. r. o. a přidává další pozoruhodné informace.

Dále chci upozornit na dřívější příspěvek paní Dagmar. Domnívám se, že lidé mající podobné znalosti a zkušenosti by se měli ozvat a rozšířit v tomto směru diskusi. V televizi byl nedávno expert na ceny reklamních ploch. Poplatky za reklamní plochy mohou být někdy velmi výnosné!

Už dávno, ještě na starém blogu p. D. Odnohy, jsem upozorňoval, že na stadionu se povalují obrovské prachy a že město by mělo kosmonoský fotbal převzít a postarat se o kvalitní přípravu vhodných fotbalistů a ty pak za patřičný peníz prodávat. Pak by se městské peníze do fotbalu nevrážely, ale z fotbalu získávaly. To je, ovšem, možné jen s jinými tréninkovými metodami a jinými přístupy s tím souvisejícími. Musel by v tom být zapojen nějaký, prokazatelně úspěšný podnikatel, který je ochoten nést kůži na trh v nové oblasti podnikání. Ode mne by dostal zdarma seznam kroků vedoucích k výchově mimořádných fotbalistů a popis trenažérové metody tréninku dynamické techniky pro soudobý fotbal. Po léta studuji hru špičkových světových fotbalistů a bez velkého úsilí jsem vypracoval postupy, jak plošně zvýšit technické mistrovství a jak z hráčů s potřebnými fyzickými a psychickými vlastnostmi během krátké doby učinit hvězdy.

I když to vypadá, že toto je výplod šílence, je to řešení problémů nejen kosmonoského fotbalu, ale celého českého fotbalu. Já za výplod mazaných šílenců považuji to, co se děje v českém a světovém fotbale.

Pokud něco nejde zlepšit v metodách momentálně používaných, udělej to jinak!!! Tuto zásadu používám už od dob studia na designérské škole. Může mě klepnout pepka, když vidím dobře placené české trenéry a hráče a slyším ty jejich zasvěcené řeči o fotbale. Jak to, že tito všeználkové nevědí, jak získat techniku nadprůměrné evropské úrovně, jak to, že hráči mají problémy s míčem, které už by neměli mít v žákovském věku?