pátek 27. července 2012

Kateřina Svíčková : Kyselé plody daňových rájů

Tento článek najdete na http://www.denikreferendum.cz/  v úseku Názory.  Hezky, v klidu si to přečtěte a plaťte, pokud jste zaměstnanec, daně do poslední koruny. Taky Vám nic jiného v současnosti nezbývá. A pokud se Vám to tak líbí (to uspořádání světa), nezapomeňte to dát při volbách zodpovědně najevo. Neviditelná ruka trhu a Mladá fronta z Vás budou mít určitě radost.

To bude ale legrace, až všichni zaměstnanci přejdou na něco nového, podobného Švarc systému a budou danit třeba v Holandsku, protože tam přihlásí například svoji firmu na vlastnoruční utahování matic na výrobní lince ve Škodovce. Poslední odcházející z polorozpadlé republiky ať nezapomene na hranicích za sebou zabouchnout dveře. Česko se prodá Čínské komunisticko - kapitalistické republice, v té době už nejbohatší zemi světa, na hypersklady čínského zboží a bude vymalováno.

A tehdy praotec Kalousek se svým věrným Gazdíkem odvede svůj lid do praotčiny Čechů, na pláně a pouště Mongolské lidové republiky, odkud podle Luďka Soboty pocházíme.