pátek 1. února 2013

Kosmonoští podnikatelé, něco Vám uniklo

Pokud je Vám líto peněz na reklamu v Kosmonoském zpravodaji, udělejte to jako organizátor výdělečné akce Bradlecfest Pýcha. Místo placené inzerce si sjednejte s redaktorem Zpravodaje rozhovor, kde se zadarmo můžete propagovat daleko víc a na větší ploše, než v drahém inzerátu. Navíc Vás ještě redaktor pochválí, a to úplně zadarmo. Doporučuji, abyste si tuto skrytou a bezplatnou reklamu, která přímo bije do očí, napsali sami, aby chápavý a vstřícný redaktor v něčem neudělal nešťastnou náhodou chybu z nezkušenosti.

Článek (reklamu) naleznete v říjnovém vydání Kosmonoského zpravodaje. Jistě Vás zaujme velikost zabrané plochy. Pokud budete postupovat stejně, nezapomeňte na slib, že dáte z výtěžku své akce něco na charitu. I když pak nic třeba nedáte, budete bodovat u vedení obce a zastupitelů. Jsou to dobráci, budou naměkko.

Milý anonymní anonyme, který děláš Zpravodaj a zodpovídáš za každé číslo Zpravodaje jakožto zodpovědný redaktor, proč sděluješ jenom část pravdy o Bradlecfestu? Proč jsi zamlčel, že určité skupině občanů ten příšerný hluk vadí? Ta hudba je sice projev určitého pojetí hudební kultury, o tom není pochyb. Proč tam ale řádí jako banda Apačů, proč si nehrají jenom pro sebe a pro své sympatizanty? Kdybych si dovolil v daleko menší síle pouštět několik hodin hudbu, kterou mám rád, tak na mne někdo ze sousedů zavolá policii. V tomto městě, když si někdo dovolí na ulici zavolat nebo hlasitěji promluvit, tak se okamžitě k němu obrátí pobouřené obličeje občanů, o kterých se domnívám, že celý život prošeptali. Mně zdůvodnitelný hluk nevadí, vadí mi zbytečný, záměrně působený extrémní hluk, který se nedá obhájit a který drzí autoři ani obhajovat nikdy nehodlají, protože se domnívají, že jsou příslušníky elity, která se nemusí nikomu a za nic zodpovídat.

Takže, milý anonymní anonyme, přeji Ti hodně úspěchů v dalším vytváření kosmonoské virtuální reality ve Zpravodaji. Chápu, nějak si na chleba vydělat musíš.