neděle 20. října 2013

Šlapací bitevní větroň

V tajných severokosmonoských Vývojových dílnách Vladimíra Iljiče Lenina vzniká první šlapací bitevní větroň na světě. Úspěšným dokončením vývoje a stavbou prototypu se severní Kosmonosy dostanou na světovou špičku v osvojení technologie šlapacích bitevních větroňů v kategorii Stealth. Příslušníky podzemního hnutí Rudé Kosmonosy budou jistě zajímat technické informace o tomto převratném bojovém stroji : rozpětí 20 metrů, délka 8 metrů, hornoplošník, kabina vybavena horským kolem.

Jako první na světě použili konstruktéři jako záchranný prvek pro pilota nejen padák, ale i horské kolo, kterým bude moci prchat před nepřítelem za linii fronty. Zatím nikde nepoužitým nápadem, který vyrazí dech i vývojářům Lockheedu, je použití šlapacího principu. Pilot nebude usilovným šlapáním pohánět (neexistující) vrtuli, ale bude se jen šlapáním zahřívat ve velkých výškách a nabíjet si baterii bitevního mobilu.

Takže již dnes je možno uvolnit pro odborníky tuto informaci : Rychlost letounu bez ohledu na intenzitu šlapání a dobu šlapání se ve vodorovném i střemhlavém letu nemění! Také stoupavost letounu nebude závislá na fyzických možnostech pilota. Pilot tak bude mít možnost nerozptylovat svou pozornost při sledování rejdů kapitalistů, imperialistů a jejich zkorumpovaných a skrz naskrz prohnilých přisluhovačů.