sobota 5. listopadu 2011

Blahopřání

Politické byro podzemní organizace Rudé Kosmonosy zasílá všem občanům Kosmonos toto blahopřání :

SOUDRUŽKY A SOUDRUZI !

Přijměte co nejsrdečnější pozdravy od všech členů Rudých Kosmonos (RUKO), kteří vás již brzo osvobodí z kapitalistického útlaku.

Přijměte také při příležitosti 7. listopadu blahopřání k vašemu i našemu velkému svátku. Doufáme, že oslavíte tento významný den zpěvem, hudbou, tancem a poslechem veršů na You Tube v nezapomenutelném podání Ludmily Pelikánové.

Příští rok bude rokem 95. výročí VŘSR. Oslavy tohoto výročí budou v Kosmonosích jen těžko zapomenutelné.

Zahájíme v 6. 00 hod. ráno výstřelem z Aurory. Tento výstřel nebude jediný. Po celý den (do 22. 00) budou jezdit po městě nákladní vozy s nejvýkonnějšími zvukovými aparaturami (používanými při technoparty) a výstřely z Aurory v autentické síle budou znít od rána do noci. Občas bude kanonáda přerušena historickými záznamy vhodných projevů V. I. Lenina, Lva Trockého a J. V. Stalina.

Diverzní komando Rudých Kosmonos v historickém oblečení rudých námořníků a pěšáků s puškami a kulomety místo Zimního paláce přepadne pro radost žactva kosmonoský zámek a zatkne ředitele školy a pedagogický sbor. Školníka pochopitelně také.

Ředitel školy (na rozdíl od historické skutečnosti) bude držen tak dlouho v zajetí, až se přizná, že je předseda Prozatímní vlády Kerenskij a že lituje svých činů proti lidu.

Městem budou projíždět hlídky rudých kozáků na koních z psychiatrické léčebny. Na radnici bude bezzemkům ze Škodovky zadarmo rozdávána půda, a to i když nebudou půdu chtít. Podnikatelé, kteří se k nám přidají, dostanou nové, vkusné kabáty za účelem rekabatizace a budou jim přiděleni učitelé ruštiny a čínštiny.

Občany budeme v ten den nabádat ke zvýšené pozornosti v ulicích, protože vozkové koňských povozů s kulometčíky na korbách nebudou dbát (při plnění bojových úkolů) na dopravní předpisy a bezpečnost provozu.

Není pravda, že bude vyloupena lékárna a postřílena redakční rada Kosmonoského horizontu. Naopak, od těchto lidí očekáváme dynamickou, napínavou reportáž z tohoto dne.

Městská policie po výbuchu dvou dělobuchů pod okny úřadovny se sama přidá na stranu organizace RUKO a slíbí, že bude teď už doopravdy sloužit lidu Kosmonos bez ohledu na to, že na situaci dohlížela obsluha těžkého kulometu.

Slavnost bude nenásilně zakončena povinnou, radostnou manifestací všech občanů Kosmonos ve 22. 00 hod. a obřím ohňostrojem  milovníků ohňostrojů z Galatey.