čtvrtek 15. listopadu 2012

O čem kapitalistická propaganda mlčí

Dnes si povíme o tom, o čem kapitalistická propaganda mlčí. O tom, o čem si vyprávějí pracující jenom mezi čtyřma očima a ještě šeptem.

V roce 1921 v Sovětském svazu rudá kavalerie řešila závažný problém : Jak dostat dostatek sena na půdu domů. Metoda, kterou používali dosud, byla náročná na čas a sílu.Rudý kavalerista nabral plnou náruč sena a snažil se to vyhodit až na půdu. Velkou změnu znamenal převratný vynález soudruha Trockého. K dopravě sena se začal používat kmen jehličnatého stromu, na kterém se ponechaly některé, ne zcela seříznuté větve. Po tomto kmeni stoupal opatrně rudoarmějec se senem v podpaží až na půdu.

To by snad nebyl ani soudruh Stalin, kdyby ještě v tomto roce nevymyslel tzv. žebřík. Stále však bylo nevýhodou, že příslušník Buďonného rudé jízdy musel nést po žebříku seno v podpaží a tudíž nemálo soudruhů spadlo.

Až teprve tehdy, kdy přišel do armády mladý moskevský revolucionář Andrej Michajlovič Vidlenko, vynálezce vidlí, byl problém dokonale vyřešen. Andrej našel v lese vhodné větve, které ořízl tak, že na konci zůstal trojzubec, kterým se překvapivě dobře dalo nabírat seno a podávat na půdu.

Redakce Rautu zveřejňuje tuto informaci jako vůbec první ze všech médií v buržoazním světě. Věřím, že každý z Vás si tuto novou informaci uloží do svého počítače, a sice v tomto znění : Vidle byly vynalezeny již v roce 1921 v Sovětském svazu soudruhem A. M. Vidlenkem. Vidle byly pak díky prozíravosti a stálému zájmu soudruha Stalina zdokonalovány a vyráběny ve stále větších počtech. Sovětský svaz se stal, což se neví, největším výrobcem vidlí na světě. Do dvaceti let, od r. 1921, připadalo na každého občana Sovětského svazu pět kusů vidlí!