neděle 10. března 2013

Otázka

V souvislosti se strašením emigrací (protože se Zeman stal prezidentem) některými dobře si žijícími tzv. celebritami pokládám otázku, kolik Čechů, kteří doplácejí na současnou vládu, by s radostí emigrovalo, kdyby někde existovalo ještě jedno Česko, kde by je nikdo sprostě neoškubával a kde by si pravice nedělala, co se jí zlíbí.

Domnívám se, že celebritám, jako je B. Básiková a podobným,by se neměl odchod rozmlouvat. A pokud si požádají někde o politický azyl, bude se smát celá Evropa. Příkoří, které tu Básiková utrpěla kvůli tomu, že "její aristokrat" nevyhrál volby, bude jistě pádným argumentem v žádosti o azyl.

Další vlna zoufalých a finančně dobře založených se asi objeví, pokud sociální demokraté vyhrají volby. Minule vyhrožovala emigrací i E. Pilarová. Je zajímavé, že kvůli tomu, co se tu děje v současnosti, jak tu řádí pravice, nikdo z našich celebrit neemigroval.

Daleko závažnější důvody k emigraci by měla spousta lidí, kteří bohužel nemají kam a nemají na to prostředky, i když tvrdě celý život pracovali, nebo pracují. Žít ve stejném státě s asociálními politiky Kalouskem, Klausem, Nečasem, Schwarzenbergem, Drábkem, Bendou a jim podobnými znamená nechat se stále trestat, přestože jsme nic neprovedli.