neděle 18. března 2012

Tzv. "Kalouskův 13. důchod pro bohaté" bude dočasně zrušen

Teď už bude asi situace vážná. Kalousek totiž hodlá zvýšit daně bohatým, a to na 30 %. Blahopřeji všem, kdo to zbaštili Kalouskovi s jeho složenkou před volbami a přitom patří mezi nezámožné. Takové, jako vy, Kalousek potřeboval.

Vzpomeňte si na zoufalý pravicový povyk nad Paroubkovým 13. důchodem, nad tím, že dopadneme jako Řecko. O tom, že se bohatým bude poskytovat něco jako Kalouskův "důchod", a to až do dnešní doby, se nějak nehovořilo. To, víte, nebyl čas, muselo se "zodpovědně" šetřit, škrtat a pár miliard od chudáků bohatých nás nespasí. Ovšem pár miliard pro důchodce je nehorázným plýtváním, a to si žádný pravicový hospodář nemůže dovolit.

Nejen já jsem zvědav, kolik tato vláda dokáže od našich utlačovaných bohatých chudáků vybrat. Můj tip : Vybere se velké hovno.

V r. 1989 demonstranti volali : Vláda a Rudé právo lžou. Dnes je seznam těch, kdo nám lžou, daleko větší. Dnes je svoboda, takže pokud vás to baví, můžete od rána do večera beztrestně volat jména svých "oblíbenců", kteří podle vás lžou, až to podle vás přesahuje veškeré meze. Stejně se nic nezmění. Ono není potřeba ani lhát, ono stačí říkat jenom část pravdy, nebo nehovořit o důležitých věcech, které bychom měli vědět.