středa 28. března 2012

Upozorňuji ...

Upozorňuji na článek D. Odnohy na http://www.nasekosmonosy.cz/ o služebních automobilech. Divím se, že další strany ve městě nemají své blogy. Objektivní, dalším stranám přístupný obecní měsíčník a další neoficiální blogy v Kosmonosích by byly pro občany také důležitým pramenem informací k volbám. Kdyby D. Odnoha neměl blog, málokdo by asi o něm a o Věcech veřejných v Kosmonosích věděl. Sakra, to se ty další strany bojí zviditelnění, nebo se bojí, že by se provalilo třeba, že nemají lidi s potřebnými zkušenostmi a myšlenkovými kvalitami? Bez potřebných myšlenkových kvalit na radnici a do zastupitelstva nelez, budeš třeba prospěšný jinde - to by mělo být heslo nad vchodem do radnice.

Blog je na internetu zadarmo! Dlouhodobé weby ne. Diskuse čtenářů nejsou povinné. Pokud se nastaví řádně pravidla diskuse, je možno udržet diskuse v mezích. Hulváty, primitivy a nenávistiplné pisatele je třeba nelítostně mazat. Lháře usvědčovat.

Asi každého napadlo : A co ty, Straussi, kde máš diskuse? Nemám diskuse také proto, že k diskusím o Kosmonosích nemám dostatek informací a znalostí, jako mají třeba pánové Petříček, Odnoha a někteří další. Takže mohu v obci sledovat jen část obecní problematiky, tam kde mám určité znalosti a kde by i to moje minimum mohlo být k užitku. Před důchodem jsem na svých pracovištích odváděl větší výkony, než tam bylo zvykem a často zadarmo. Stálo mě to tisíce z mé kapsy za nákupy odborné literatury, abych byl v obraze a stačil požadavkům pracoviště. Stejně tak bych musel postupovat, pokud bych chtěl být prospěšný Kosmonosům třeba jako zastupitel (a byl zvolen, pochopitelně). Bohudík to není potřeba, v Kosmonosích je dostatek připravených, jenom by se neměli tak upřímně nemilovat.