čtvrtek 6. září 2012

Kosmonoská encyklopedie, písmeno "P"

Prodloužené lidské orgány

Prodloužené lidské orgány se vyskytují v současné době jenom ve středočeském městě Kosmonosy. Ze zatím známých prodloužených orgánů je třeba uvést prodlouženou ruku kosmonoských občanů a kosmonoskou prodlouženou nohu občanů. U prodloužených rukou občanů je třeba zmínit těžko uvěřitelnou a nikde jinde nepopsanou skutečnost, že prodlouženýma rukama občanů v Kosmonosích je 17 obecních zastupitelů.

Protože zastupitelé jsou také občany Kosmonos, je logické, že jsou prodlouženou rukou i sami sobě. Takže se dá říci, že těchto 17 prodloužených rukou občanů se v případě vlastních potřeb musí vlastně stát prodlouženýma rukama prodloužených rukou občanů.

O existenci prodloužené nohy občanů se vedou mezi odborníky stále spory. Podle zatím nepotvrzených zpráv prodloužená noha občanů není "příbuzná" s prodlouženýma rukama občanů. Očekává se, že prodloužená noha občanů se představí při příštích obecních volbách.

Další prodloužené tělesné orgány (prodloužené slepé střevo občanů, prodloužené tlusté střevo občanů, prodloužené uši, nos a zuby občanů) nebyly zatím evidovány. Pokud jde o prodloužené pohlavní orgány občanů, dá se říci, že ze strany vedení obce, stejně jako ze strany občanů nebyl zatím vznesen žádný návrh, ani právně respektovatelný požadavek.