pondělí 24. září 2012

Naléhavý inzerát

Hledám extrémně velkou, suchou stodolu. S dostatkem nezávadné pitné vody. Polní kuchyně pro 100 mužů není podmínkou. Obstarám sám.

Vysvětlení pro p. Edmira (pokud to potají čte) : Můj baskervillsaurus Frankenstein si vytvořil své tradice a rituály. Například přinášení pravičáků do garáže a do sklepa. I když jde o pravičáky, jsou to přece jenom lidé a je také třeba respektovat vládní vyhlášku z r. 2001 o bezpečném ukládání pravičáků v garážích a ve sklepech.

Protože už nemám dostatek místa pro realizaci Frankensteinových zálib, musím chudáka baskervillsaura spoutávat na zadních, odrazových nohách, aby netahal domů další nešťastníky, kteří také vždy nemají pochopení pro to, že  pes potřebuje nějaké povyražení, nějakou hru, aby u něj nedošlo k psychické a fyzické retardaci. Není nic horšího pro psa, než být po celý život uvázán u boudy. To Vám potvrdí každý zvěrolékař. Řekněte to ale předsedovi 5 dozorčích rad, majiteli 7 firem a poctivému  multimilionáři (kterému se už dělá špatně od žaludku, když uvidí peníze), když Vám s ním v tlamě Frankenstein skočí přes třímetrový plot do dvora.