středa 19. února 2014

Včera Liga mistrů, dnes Liga mistrů

Dnes večer Arsenal - Bayern na ČT2. Na Prima Cool další utkání : AC Milan - Atlético Madrid. Atlético má náhradu za Falcaa, Brazilce Costu. Falcao je nyní v Monaku.

Včera hrála Barcelona na stadionu Manchester City opět tiki - taku, to znamená hru plnou kvalitních, nepředvídatelných, nezachytitelných přihrávek. Jak se dá hrát proti tomuto způsobu hry ukázal loni Bayern Mnichov a také Neymar a spol. v mezistátním utkání Brazilie - Španělsko. Neymar je nyní v Barceloně a je vidět, že mu tiki - taka nevyhovuje, protože se při ní nemohou využít daleko více jeho schopnosti. V Barceloně se stává jenom jedním z mnoha, jeho schopnost překvapivých, bleskových úderů a tvrdých zakončení Barcelona nevyužívá, přitom je to to, co Barceloně chybí v utkáních s mužstvy, která mají vysoce kvalitní obranu a brejkové, téměř bezchybné zakončovatele, tedy hráče jako je právě Neymar. Dalšími takovými hráči schopnými zbourat svými schopnostmi Barcelonu jsou Ronaldo, Ibrahimovič a Gareth Bale.

Ibrahimovič včera v utkání Leverkusen - PSG Paříž předvedl strašlivou bombu z dálky, která skončila v síti. Technický bombarďák, jakých bylo dříve povícero. Gullit, van Basten, Eusébio, Charlton, Rivelino, Greaves, Puskas, Zico, Roberto Carlos, Ballack, Drogba, Nedvěd, Patrik Berger a Slovák Jozef Adamec. Adamec kdysi dal v mezistátním přátelském utkání tři góly Brazilii!