sobota 15. srpna 2020

Bayern - Barcelona 8:2!

Na výsledku má také velký podíl nový trenér Bayernu Flick. Bayern má na lavičce ještě další velmi kvalitní hráče. Přečtěte si o novém, velmi úspěšném trenérovi Klickovi. Nikdy jsem o něm neslyšel. Zadejte adresu: trenér Klick. Bayern je zase vysoká ofenzivní kvalita. Bayern hraje něco, čemu říkám "vířivý fotbal". Takový fotbal dokážou hrát jenom nejlepší mužstva. To je fotbal pro empatické, inteligentní, spolupracující fotbalisty. Zkušené, rychlé, technické a přitom nezbrklé fotbalisty.

Několik takových jsem měl možnost potkat, i když jen na hřištích v nízkých soutěžích.

Můj internetový přítel a jeho synek jsou také takovými lidmi. Moc bych si s nimi rozuměl, kdybychom byli všichni tři mladí, podobného věku.

No a pokud jde o empatii a něco o empatii ve sportu nebo na pracovišti víte, zkuste se, pokud máte čas, zamyslet nad tím, čím by se měla empatie projevovat při hře a jak je důležitá. Vzpomeňte si na náfuky, kteří mysleli víc na sebe než na kvalitní fungování mužstva nebo pracovního kolektivu.
U fotbalisty se to snadno pozná. Takový samolibý borec těžko sám pochopí důležitost přesných, včasných a dalších rozličných veledůležitých přihrávek.