neděle 4. září 2011

Po staru se žít nedá.

I když si, paní Remešová a pane Petříčku, vaší práce velmi vážím, domnívám se, že nastal čas ku změnám. Po čerstvých zkušenostech s tzv. Bradlec festem jsem dospěl k názoru, že inovace pojetí vašich akcí, abychom se přiblížili Evropě, je nezbytná.  Pohostinný, sousedský, přátelský ráz vašich projektů, ohleduplný k okolí akcí, je v dnešní době, nezlobte se, přežitkem.

Dovedu si představit, že u lékárny či Lorety by stálo připraveno k zásahu vodní dělo, kolem sledovaných prostorů by projížděly občas vozy městské a státní policie se zapnutými, blikajícími světelnými majáky, v určených prostorech by se pohybovali členové profesionálních bezpečnostních služeb a v pohotovosti by samozřejmě také byla alespoň dvacítka těžkooděnců.

Ozvučení akcí by nesmělo zůstat již mimo vaši pozornost. Pokud z vašich podujetí nebudou mít akustický požitek i občané Chudoples, bohužel, nepůjdete s dobou.  Zde bych doporučoval obrátit se na ozvučovacího odborníka par excellence z naší vlády, který to navíc dokázal osladit nejen nám, ale i celé Evropě.