sobota 18. února 2012

Jejdanánku, všeho nechte ... Strauss má novou pohádku

"Jejdanánku, všeho nechte a všichni pojďte sem. Strauss má zase novou pohádku," spráskla s hraným úžasem ruce babička.

POHÁDKA PRO TY HODNÉ VOLIČE ODS, KTEŘÍ CELÝ TÝDEN NEZLOBILI

Bylo, nebylo ... Jedna strana, a byla to zrovna strana ODS, vyhrála ve volbách , co se dalo i nedalo. Protože tuto stranu měl každý rád, dostavilo se k volbám 95 % voličů a všichni  dali své hlasy své oblíbené straně. ODS vyhrála krajské volby, obecní volby a volby do obou sněmoven. Občané už měli plné zuby korupce a podvodů a dali hlas jediné straně, které naprosto důvěřovali.

President Topolánek (zvolený přímou volbou) přivítal spolu se členy nové vlády - premiérem I. Langrem, ministrem vnitra M. Dalíkem, ministrem spravedlnosti A. Vondrou a dalšími ministry - výsledky voleb, které umožňují provedení důležitých reformních kroků, na které jim dali vyspělí voliči mandát.

1. Zaměstnanci souhlasili se snížením mezd o 40 % a zvýšením všech možných daní o 200 %.
2. Bohatým občanům konečně vláda odpustila všechny daně, protože, jak řekl Topolánek, není slušné trestat bohaté za úspěch. Bohatí zato slíbili vybudovat po celé republice golfová hřiště a sponzorovat ještě více profesionální fotbalisty a hokejisty.
3. Pokud šlo o manažery, zde byla situace složitější. Manažeři, jak známo, nemají rádi zvyšování svých platů a odměn. Jejich, často až nesmyslná skromnost znemožňuje ocenit jejich práci, jak si zaslouží. Netřeba zde jmenovat známé případy, kdy manažer chtěl i nadále jezdit i přes odpor majitelů a zaměstnanců ve staré Felicii.

Přestože celý národ souhlasil se zvýšením jejich platů o o 500 %, souhlasili manažeři až na poslední chvíli. "Já je opravdu, ale opravdu nechápu," řekl expresident Klaus. "Oni to jsou snad tajní komunisté!"

Je mi upřímně líto hodných voličů ODS, ale zazvonil neúprosný zvonec a pohádky je konec. A alou na kutě!!!