středa 20. června 2012

Novinky Bizonovy projekční kanceláře

Bizonova projekční kancelář volnočasových aktivit přichází s novými projekty zdarma.

1. Jdouzdaliště - zde jde vlastně o suché brouzdaliště. Zájemce se nebrouzdá v mělké vodě, ale na vrstvě oblých kamínků, na tzv. kačírku. Postačí zakoupit 2 kbelíky kačírku v pískovně, nebo je bezplatně "odklonit" z městských kačírkových ploch. Na omytí nohou před vstupem do jdouzdaliště postačí lavor, rýžový kartáč a Solvina. Na nejmenší jdouzdaliště plně postačí plocha čtvrt metru čtverečního, tedy 0,5 m krát 0,5 m. Výhodou suchého brouzdaliště je reflexní masáž tělesných orgánů, majících svá, útlumovou nebo povzbudivou reakci vyvolávající místa na chodidlech.

2. Skok daleký do kopřiv jenom v trenýrkách. Další nízkonákladová volnočasová aktivita. Zájemci postačí jen trenýrky nebo šortky. Kopřivy jsou všude. Kopřiviště je třeba před každou akcí prohlédnout, kvůli nebezpečnému odpadu, který někteří občané( kvůli zlomyslným městským úředníkům, kteří stále mění zámky na sběrném dvoře) sypou všude možně i nemožně. Tak to bylo něco pro zasmání, pardon, pro naštvání a pokračujeme dál : Podle Bizonových informací vznikl tento sport v 60. létech minulého století z iniciativy brněnských playboyů na brněnské přehradě.

Protože jde o sportovní vyžití, máte asi právo - pokud založíte klub - požádat obec o finanční příspěvek. Doporučuji potřebnou výši příspěvku dvojnásobně nadsadit, ostražití hlídači obecních financí vám schválí polovinu, takže spokojenost bude na obou stranách.

Finance použijete na oplocení kopřivového areálu - aby vám tam nikdo nelezl - a na vybudování nejmodernějšího možného rozběžiště. Také něco budou stát přešlapoví komisaři a dopadoví arbitři. Doporučuji také jednou ročně uspořádat "Pohár starosty" a pozvat starostu a obecní úředníky, aby se zúčastnili v kategorii pro VIP hosty.