pátek 10. srpna 2012

Dr. Masarčík na "pranýři"

I když jsem levičák jak Brno, nedělá mi potíže někdy souhlasit i s nešťastnými lidmi postiženými pravicovou obrnou, například s Ku-lišákem. Mne také dr. M. z města K. překvapil, a to hlavně vyjádřením k práci úředníků MÚ. Takových vyjádření si vážím, protože míří k řešení problémů a dr. Masarčík ( a o tom nepochybuji ) ví o tom víc a má asi další použitelné nápady. To by asi stálo za obsáhlejší doktorův článek ve Zpravodaji, kde by také mohl rozvést, co ho všechno vlastně zklamalo na dění v SK Kosmonosy. Zájem o takový článek je a nemalý. Dr. Masarčík je předsedou redakční rady KZ, není"zlosyn" z opozice, takže mu nic nebrání informovat veřejnost.

Pokud jde o starostu, Ku-lišáku, nevím, zda tvůj článek na www.mlekarnakosmonosy.blog.cz  je "odpornou snůškou pravdy", či je tomu naopak. Starostu a situaci neznám. Máš nějaké vysvětlení, proč se dr. M. nechal vyfotografovat jako celostátně hledaný recidivista a proč je u jeho foto datum 18. 7. 2012? Život jsou samé otazníky!

Z informačních zdrojů podzemní organizace Rudé Kosmonosy vím, že redakce Zpravodaje zatím nechystá rozhovor s bezdomovcem Štěpánkem, který je přihlášen na městském úřadě k trvalému bydlišti. Takže jeho současné názory na pořádek v obci a okolí obce jsou nám, bohužel, z těžko pochopitelných důvodů tajeny. Zato ale víme z www.nasekosmonosy.cz , že zastupitel Štěpánek nemá nic společného s bývalým provozovatelem Šmaku Štěpánkem, ani s bývalým velitelem městské kosmonoské policie Štěpánkem, který zapomněl odevzdat kdysi peníze z pokut. A také nic společného s bezdomovcem Štěpánkem. Protože to pan Štěpánek z neznámých důvodů zapomněl, řeknu to za něj : Pan Štěpánek taky nemá nic společného se mnou.

Za sebe mohu prohlásit, že již brzy budu mít (díky naší vládě a hlavně Kalouskovi, se kterým, díky Bohu, nemám nic společného) mnoho společného s bezdomovcem Štěpánkem. Mimo jiné benefity budu mít právo používat adresu : Bílý bizon, Městský úřad Kosmonosy, Debřská 223, 296 03 Kosmonosy.