pátek 17. srpna 2012

Ku-lišák a D. Odnoha ...

Na svých posledních internetových stránkách mají každý jeden zajímavý článek, a sice Ku-lišák o parkování ve městě a D. Odnoha o předvolební kampani zahájené dva roky před komunál. volbami. Ku-lišákův článek má název : Městská policie se probudila ze zimního spánku.

Proč se o těchto článcích zmiňuji? Protože se domnívám, že takhle psát se už mělo dávno na městském webu a ve Zpravodaji. Zkuste si, přátelé, představit, že by v Kosmonosích třeba existovalo 15 neoficiálních blogů. Tyto blogy a také weby by měly každý svoje pojetí a nezabývaly by se "informačním lakýrnictvím". Nechápu, proč kosmonoské politické strany ignorují možnosti internetu, proč nemá každá strana své internetové stránky. V dnešní době je to nutnost, nikoliv zbytečná móda. Jak se mají voliči dovědět, kdo to vlastně chce zastupovat občany? Nebo strany nemají kvalitní, vhodné lidi a spoléhají na volební klasiku - na to, že občané budou věčně volit ty, se kterými chodili do školy, nebo ty, kteří umějí vrtat zuby, nebo hráli fotbal, nebo opraví každý televizor?

Pokud by web stál velké peníze, tak je přece možné, že člen některé strany založí svůj blog a může se stranickými kolegy psát o tom, co považuje za nutné. Může se to pojat jako blog lidí spojených společnými představami, nikoliv jako oficiální blog, či web nějaké strany. Alespoň doufám, že je to tak možné.