úterý 21. srpna 2012

Nebát se a podnikat

Konečně se i já zařadím mezi elitu, mezi Babiše, Bakaly, Zemky, Hávy, Šťávy, Komárky, Tykače, Řebíčky, atd., atd. V nejbližší době navštívím starostu se svým vysoce perspektivním podnikatelským projektem. Nepochybuji, že starosta stejně jako u Bradlecfestu podpoří můj smělý záměr.

Hodlám totiž koupit uprostřed obce statek a vybudovat tam moderní velkokapacitní vepřín pro 300 prasat. Na bráně bude nápis, zhotovený uměleckým kovářem : Bizonova pojizerská ekoprasata. Při starostově velkém srdci, díky kterému povolí cokoliv komukoliv, předpokládám, že už na jaře čtenáři Zpravodaje budou číst o poklepu na základní kámen vepřína. Na nezbytné fotografii budu ten vlevo od starosty.

I když nevěřím, že by to někomu vadilo : Tak jako pořadatelé Bradlecfestu dostali výjimku z nočního klidu, tak já si obstarám výjimku z celodenního zápachu, neřkuli smradu, z kterého budou omdlévat i hyeny Przewalského, Ku-lišáku. Ty si taky pořídím.

A nyní mě, vážení čtenáři, omluvte, je nejvyšší čas jít na kutě. Mimochodem, TO kutě, neboTY kutě? Kutě, kutěte, či kutě, kutí? Také se myjete postaru tlakovou myčkou, nebo Vás rodina šupne do ultrazvukové čističky? Napřed večeře a pak hygiena, jak říkají kanibalové na Borneu.