úterý 14. srpna 2012

Hudební projekt, neboli hlukový bordel Bradlecfest

Tak tento bordel povolilo vedení města. Těžce nahluchlí hudebníci budou na plné pecky hodiny a hodiny vyhrávat těžce nahluchlým posluchačům. Těžce nasraní občané budou pak číst radostí a štěstím přetékající informace v Kosmonoském zpravodaji o této mimořádné kulturní události. Nechápu, jak mohli starosta, dr. Masarčík a "zuřivý reportér" Cvrček zapomenout o této akci informovat v srpnovém Zpravodaji. Panu Cvrčkovi nedoporučuji, aby se po Festu "zašel zeptat"( jak on s oblibou píše o svých výpravách za různými lidmi ) lidí z přilehlých ulic na jejich kulturní zážitky z Festu. Mimochodem, v jakém stavu asi chodí na reportáže p. Cvrček? On totiž pak nepíše : zašel jsem se zeptat. On vždycky píše : ZAŠLI JSME SE zeptat! To snad vidí dvakrát? Nebo, nedej Bůh, dokonce vícekrát?

Otázkou zůstává, v jakém stavu je citlivý indikátor nálad občanů Kosmonos, který, jak známo, se nachází v lékárně dr. Masarčíka? Probíhají servisní prohlídky pravidelně?

Herr Bürgermeister, severní Kosmonosy se už nemohou dočkat hudebního amfiteátru na cyklokrosu. Kulturní zaostalost regionu v tomto směru je vskutku zneklidňující. To už vloni nám napsali pořadatelé Bradlecfestu. Taková týden trvající technoparty na cyklokrosu, kterou vy a radní s pochopením povolíte, vás vynese v očích občanů na jedno z nejzajímavějších míst mezi kosmonoskými starosty.